Sport

BRAȘOV. Defensivă perfectă, atac în suferință. ACS SR Municipal, al patrulea 0-0 la rând

 

Puștii de la ACS SR Municipal continuă să adune puncte în Seria a 3-a a Ligii 3 la fotbal. Brașovenii au ajuns la a patra etapă consecutivă în care nu au pierdut, reușind al patrulea 0-0 consecutiv, de această dată pe terenul formației de pe locul secund, Flacăra Horezu.

Apărarea este punctul forte al formației lui Florin Stângă, „galben-negrii” suferind însă în atac.

După 21 de etape, formația de la poalele Tâmpei ocupă locul 7, cu 34 puncte, fiind la 14 lungimi de primul loc retrogradabil, astfel că finalul sezonului se anunță unul fără emoții.

„Ambiție, muncă, determinare, sacrificiu”, așa a descris antrenorul-jucător Florin Stângă starea de la ACS SR Municipal.

„A fost un meci echilibrat. Am avut și noi 2-3 ocazii de gol, și rivalii au avut șansele lor. A fost un rezultat echitabil. Suferim încă în atac, se vede acest lucru. Ca antrenor, sunt conștient de ce jucători am și încerc că scot maximum cu armele pe care le avem. Pot să spun că pe faza de apărare suntem foarte bine. Faptul că nu am primit gol și nu am pierdut în meciurile cu echipele de pe primele două locuri arată că muncim și că suntem o formație bine organizată. Urmează un meci greu cu Astra 2, acasă. Îmi doresc să încununăm ultimele rezultate cu o victorie. Sper ca acest succes să vină marți, ar fi un bonus pentru noi. Cred că se vede că suntem capabili să ne salvăm. Ar trebui să se facă și parteneriatul cu Primăria și această echipă să își continue drumul. Știu că asta a fost una dintre temeri, că putem retrograda. Cred că am demonstrat că există viitor. Dacă se va investi în această echipă, cu acești copii, lângă care să vină câțiva fotbaliști cu experiență, se pot obține lucruri frumoase”, a adăugat Florin Stângă.

Pentru ACS SR Municipal Brașov urmează confruntarea cu Astra 2, care va avea loc marți, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”.

CITEȘTE ȘI: 

LIGA 3. ACS SR Brașov a jucat la Horezu!!! Scorul…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button