112

BRAŞOV. Un râşnovean este acuzat că a violat şi că a lipsit de libertate o minoră de 13 ani

 

Un râşnovean în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti, ieri, fiind acuzat că a violat şi lipsit de libertate o minoră în vârstă de 13 ani, în urmă cu cinci luni.
În fapt, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în seara de 2 noiembrie 2018, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale normale, prin constrângere, cu fata, într-o clădire dezafectată din Cristian.

De acolo, el ar fi dus-o cu forţa, a doua zi, în Teliu, la nişte rude de-al lui, de unde ar fi revenit pe 7 noiembrie 2018, conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

După ce a fost reţinut, inculpatul a fost propus spre arestare preventivă, la Judecătoria Zărneşti, măsura fiind admisă. Prin urmare, a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. În cauză există drept de contestaţie. Cercetările continuă, sub supravegherea unui procuror, sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button