112

BRAŞOV. Tâlhărie în timpul unei şedinţe de masaj erotic

 

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, ieri, fiind acuzat că a tâlhărit o braşoveancă, în locuinţa căreia intrase pentru o aşa-zisă şedinţă de masaj erotic.

În fapt, pe data de 24 martie, în jurul orelor 17.00, suspectul, de loc din comuna Cislău – judeţul Buzău, s-ar fi prezentat la domiciliul persoanei vătămate, pentru a i se face masajul erotic, iar după aceea i-ar fi sustras două telefoane mobile, prin violenţă.

„În urma unui complex de activități informativ-operative desfășurate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov, în data de 01.04.2019 autorul infracțiunii de tâlhărie a fost identificat și depistat la adresa de domiciliu din județul Buzău. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button