Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, remiză cu FC Voluntari 2

 

ACS SR Municipal Brașov a remizat astăzi, 0-0, pe Stadionul „Tineretului”, cu FC Voluntari 2, în etapa a treia a returului Ligii 3, Seria a 3-a.

Meciul a fost unul echilibarat, cu puține faze de poartă, vântul puternic punând probleme ambelor echipe. În minutul 39, Florin Stângă a fost aproape de gol, însă mingea șutată de la 10 metri de antrenorul-jucător al brașovenilor a trecut puțin pe lângă poartă. În partea a doua, Horia Popa a trimis în bară dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. La poarta cealaltă, Abi Popa a scos de sub transversală mingea trimisă cu capul de Trandafirescu.

„Un meci de luptă, desfășurat în condiții meteo rele. Nici terenul nu a fost cel mai bun. Am făcut multe greșeli, la fel ca adversarii noștri. Sunt două echipe foarte tinere. Îi felicit pe băieți pentru atitudine și determinare. Sunt mulțumit că nu am primit gol. Sper să creștem și jucătorii să prindă încredere. Urmează meciul cu liderul Turris Oltul Turnu Măgurele. Mergem acolo să facem un joc bun, noi nu avem nimic de pierdut. Sper să ne recuperăm și vom încerca să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

În clasament, ACS SR Municipal ocupă poziția a 5-a, cu 31 puncte, în față fiind Astra 2 – 32 puncte, FC U Craiova – 35 puncte, Flacăra Horezu – 37 p și Turris Oltul Turnu Măgurele – 43 puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button