Expres

Spectacol pe cer văzut din Bucegi

  • curcubeu1_263863.jpg
  • curcubeu2_263864.jpg
 

Un curcubeu de iarnă a putut fi observat duminică în Munții Bucegi. Răzvan Neagoe a surprins aceste imagini incredibile, pe care le-a postat pe pagina de Facebook.

„Pe 24 februarie la apus, Bucegii au oferit un spectacol incredibil: cristalele microscopice de gheață din norii iridescenți au descompus lumina, oferindu-ne un adevărat curcubeu de iarnă!

Nu știu cum s-a văzut din alte părți, dar cred că Azuga a fost privilegiată cu poziția optimă pentru vizionarea acestui spectacol. Că și în cazul aurorelor polare, fenomenul a fost dinamic, uneori mai intens, alteori mai palid; a durat în total aproximativ douăzeci de minute, după care Soarele a coborât prea mult pentru a se mai putea formă întreg spectrul, lumina s-a rezumat la oranj-roșu și apoi s-a lăsat întunericul.

Nu am postat duminică aceste imagini din respect pentru cei care protestau împotriva modificării ticăloase a legilor justiției, în piețe din întreaga țară. Facebook-ul trebuia să fie al lor, în cazul în care autoritățile s-ar fi întors, așa cum au făcut-o pe 10 august 2018, împotriva propriului popor”, a scris Răzvan Neagoe pe Facebook.

FOTO: Facebook Răzvan Neagoe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button