Expres

Încă o demisie din administrația Trump

 

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa, Wess Mitchell, și-a anunțat marți demisia, în momentul în care alianțele tradiționale ale Statelor Unite cu o serie de țări europene sunt puse sub semnul întrebării de administrația Donald Trump, scrie AFP.
Plecarea sa creează un nou vid în departamentul de Stat, care înregistrează întârzieri importante în numirea unor diplomați în posturi cheie după ajungerea la putere a miliardarului american la Casa Albă, în urmă cu doi ani.
„În momentul în care administrația intră în al treilea său an, am sentimentul că am realizat ceea ce trebuia să fac: dezvoltarea strategiei europene a Departamentului de Stat. Lucrul cu cei mai buni diplomați din lume a fost o experiență remarcabilă. Sunt nerăbdător să petrec mai mult timp cu copiii mei”, a declarat Wess Mitchell, citat pe contul de Twitter al diplomației americane.
Demisia lui Wess Mitchell va intra în vigoare în 15 februarie, a precizat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat, Robert Palladino.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button