112

Update. 14 morți în urma tragediei din Marea Neagră

 

În total, 14 persoane și-au pierdut viața în incendiul de pe două nave sub pavilion tanzanian în apropiere de strâmtoarea Kerci, în largul Peninsulei Crimeea anexate în 2014 de Moscova, au anunțat autoritățile ruse.

„Sunt 11 corpuri. Alte trei persoane au dispărut în apă sub ochii membrilor echipei de salvare”, a declarat pentru AFP Aleksei Kravcenko, purtător de cuvânt al Agenției federale ruse a transporturilor maritime și fluviale. Acești trei membri ai echipajului sunt oficial considerați ca dispăruți, dar foarte probabil au murit, a subliniat purtătorul de cuvânt. Cele două nave, Kandy și Maestro, aveau echipaje alcătuite în principal din cetățeni din Turcia și India, a precizat sursa citată. Kandy avea 17 membri ai echipajului, iar Maestro 14. Un precedent bilanț anunțase 10 morți și 14 supraviețuitori. Incendiul a izbucnit când una dintre nave transfera carburant celei de-a doua, membrii echipajelor sărind în mare pentru a scăpa flăcărilor, a precizat sursa. Victimele au fost transportate în portul Kerci, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Citiți și:

Două nave au luat foc în Marea Neagră. 10 morți

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button