Sport

BRAȘOV. Ion Crăciun: „Fetele nu au făcut față presiunii de la Zalău”

 

Corona a pierdut vineri seară la Zalău, 29-34 (detalii aici: BRAȘOV. Corona a pierdut la Zalău. Constantinescu a marcat 15 goluri), și a ajuns pe poziția a șasea a ierarhiei Ligii Naționale de handbal feminin.

Despre confruntarea de pe terenul echipei lui Gheorghe Tadici, Ion Crăciun, tehnicianul Coronei, a comentat: „Ştiam că la Zalău e un teren pe care foarte greu se câştigă puncte. Din păcate, fetele au cedat presiunii de acolo şi nu au mai reuşit să pună în aplicare ceea ce am antrenat. Îmi pare rău că nu avem o echipă mai bătăioasă şi mai rea, în sensul acela bun al cuvântului, o echipă care să pună mai mult suflet în momentele cheie ale unui joc, pentru că eu cred că au fost partide în care puteam obţine mai mult, cu mai multă implicare din partea fetelor. Regulamentul a avut uneori o interpretare discutabilă pentru arbitri, dar, pe de altă parte, şi noi am greşit şi am dat intrat într-un joc al nervilor care ne-a costat. Cu mai multă luciditate şi calm pe teren, poate alta ar fi fost situaţia la final”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button