112

[ViDEO] BRAȘOV. Incendiu la o fabrică de mobilă din Prejmer (FOTO și VIDEO)

 
O fabrică de mobilă din localitatea Prejmer, județul Brașov, a luat foc, în această dimineață, la fața locului intervenind 4 autospeciale cu apă și spumă din cadrul ISU Brașov și 2 autospeciale aparținând Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, incendiul este localizat, se lucrează la lichidare. Încă se manifestă la acoperiș, pe o suprafață de 400 de metri pătrați. Nu sunt victime.
 
Update:

Incendiul s-a manifestat cu flăcări mari și cu degajare mare de fum. S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului cât și pentru protejarea construcțiilor din apropiere. După 4 ore de luptă cu flăcările incendiul a fost lichidat. Nu s-au inregistrat victime în urma acestui eveniment. Au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 400 mp, material lemnos folosit pentru fabricarea mobilei dar și materialele din interiorul fabricii pe o suprafață de 100 mp. De asemenea au fost degrade și utilaje folosite in procesul de fabricare al mobilei. Cauza de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”, a informat reprezentantul ISU Brașov.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button