Sport

Petra Kvitova a primit „Fed Cup Heart Award”

 

Cehoaica Petra Kvitova a primit, în acest weekend, pentru a doua oară în carieră Fed Cup Heart Award, premiu acordat sportivelor care şi-au reprezentat ţara cu o dăruire deosebită şi au arătat „un curaj excepţional” pe teren la Cupa Federaţiei, informează News.ro.
Sunt încântată că am câştigat Heart Award. Este o mare onoare. L-am mai obţinut o dată, în 2011, şi este un premiu frumos, venit de la fani, ceea ce este foarte special. Este ceva foarte special să fii votată de ei”, a declarat Kvitova. Sportiva a primit un cec de 10.000 de dolari, pe care îl donează Institutului pentru Chirurgie a Mâinii şi Chirurgie Plastică din Vysoke nad Jizerou, unde a fost operată la mâna stângă după ce a fost atacată cu cuţitul de un hoţ, în 2016, în propria locuinţă. Atacatorul a rănit-o pe Kvitova chiar la mâna cu care ea ţine racheta de tenis. Kvitova a fost operată la degetele mâinii stângi şi a revenit pe teren la 28 mai 2017, la turneul de la Roland Garros.
Şi Simona Halep a câştigat un Fed Cup Heart Award, în 2014. Atunci, premiul a fost de 1.000 de dolari şi a fost oferit de sportivă echipei paralimpice de tenis de câmp a României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button