Expres

Victor Ponta, ales președinte al Pro România

 

Victor Ponta a fost ales preşedinte al Pro România la primul Congres Național al partidului, anunță Mediafax. La finalul evenimentului, acesta a declarat că va deschide lista candidaților la alegerile europarlamentare, însă se va retrage ulterior, precizând că nu se va înscrie în cursa pentru prezidențiale.
Voi fi chiar locul 1 pe listă la europarlamentare, însă doar ca să încurajez colegii. Eu voi rămâne în București, pentru că proiectul meu este să merg la Iași, Craiova și alte orașe pentru a construi la nivel național“, a declarat Ponta într-o intervenție pentru România TV, la finalul Congresului Pro România care a avut loc duminică la Romexpo.
Candidații pentru alegerile europarlamentare din 2019 ai formațiunii vor fi anunțati la o dată ulterioară.
Victor Ponta a fost ales pentru funcţia de preşedinte al Pro România cu 871 voturi „pentru”, 5 fiind anulate. În total au fost exprimate 876 de voturi. În funcțiile de Prim-vicepreşedinte ai formațiunii au fost aleși Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu şi Nicolae Bănicioiu. Pro România s-a reunit, duminică, la Romexpo, în primul Congres naţional al formațiunii, pentru a-și alege conducerea partidului. Congresul a fost precedat de mai multe dezbateri cu societatea civilă, parteneri sociali şi mediul academic. Pentru funcția de președinte al Pro România, Victor Ponta a fost singurul candidat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button