Delicte

„Săltat” pentru trafic și consum de cannabis

 

Un bărbat de 29 de ani, din Focșani – județul Vrancea, a fost reținut de procurorii DIICOT, fiind acuzat că a vândut și consumat cannabis, începând cu anul 2013.

Inculpatul a fost prins în flagrant, ieri, pe când avea asupra sa aproximativ 80 de grame de cannabis destinat comercializării, potrivit reprezentanților Poliției.

Ulterior, au fost efectuate șase percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate aproximativ 40 de grame de cannabis, cinci grindere și trei cântare electronice.

Șase persoane au fost conduse la sediul DIICOT Vrancea, pentru audieri, apoi bărbatul prins în flagrant a fost reținut pentru 24 de ore, timp în care va fi propus spre arestare preventivă.

Acțiunile au fost desfășurate de polițiști de combatere a criminalității organizate din Galați și Vrancea, sub coordonarea DIICOT Vrancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button