112

BRAȘOV. Bărbat căzut de la etaj, pe strada Hărmanului. Update: A fost declarat decesul. Tânărul a căzut de pe bloc

 
Echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic intervine pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat de aproximativ 30 de ani căzut de la etaj, pe str. Hărmanului.
 
Bărbatul este inconștient.
 
Update 1. Din nefericire, echipajul SMURD nu a reușit să resusciteze victima, fiind declarat decesul. La această oră nu se cunosc împrejurările în care a picat bărbatul. Așteptăm informații din partea reprezentanților Poliției Județene Brașov.
 
Update 2. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent șef Gabriela Dinu, polițiștii au fost sesizați la 9.40 cu privire la faptul că un bărbat a picat de pe o clădire de pe strada Hărmanului nr. 70. „Colegii din cadrul Secției 5 Poliție sunt la cercetare. A fost stabilită identitatea bărbatului. Acesta are 26 de ani, este din Brașov, dar nu locuia în imobilul respectiv. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Se fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului”, a detaliat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button