Sport

BRAȘOV. Corona, victorie la limită cu ACSH Gheorgheni

 

Corona Brașov a câștigat la limită, 1-0, confruntarea cu ACSH Gheorgheni, disputată aseară la Patinoarul „Olimpic”, care a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Matyas Biro, în minutul 17. Portarul Patrick Polc a fost cel mai bun om al „lupilor”, salvându-și echipa în multe situații de unu contra unu hocheiștii harghiteni.

„Sunt trei puncte. Au fost doi portari foarte buni în acest meci. În primele zece minute ale reprizei a doua, Polc ne-a salvat. Am pierdut pucul de multe ori, iar oaspeții au avut ocazii mari, însă Polc a avut întervenții excelente. În rest, a fost o bătălie. Cei de la Gheorgheni au șase ruși în echipă, care pot juca hochei. De unele părți ale meciului sunt foarte mulțumit, de altele nu. Noi ne luptăm încă și încercăm să ajungem să jucăm hocheiul pe care îl vrem. Primim încă prea multe penalități. E bine că nu am primit gol. Stranierii noștri trebuie să își ridice nivelul. Până la urmă, am câștigat și sunt mulțumit cu cele trei puncte. Echipa aceasta are potențial. Trebuie să găsim liniile cele mai bune. Trebuie ca toți să înțeleagă că nu este un sport individual, ci unul de echipă. Căutăm încă un stranier. Dar, dacă vom aduce, acesta va fi unul de calitate. Vom vedea ce se va întâmpla în săptămânile viitoare. Sezonul este lung, avem timp. Cel mai important este să fim în vârf de formă, când contează, în februarie și martie 2019. Nimeni nu își va mai aminti atunci de meciurile de acum”, a spus Greg Lindqvist, antrenorul „lupilor”, la final.

Cu 15 puncte din 8 meciuri, Corona Brașov ocupă poziția a 5-a a ierarhiei din Erste Liga. Pe primul loc este Sport Club Miercurea Ciuc, 23 p – 9 meciuri, podiumul fiind completat cu Ferencvaros, 22 p – 10 meciuri, și DEAC, 16 p – 8 meciuri.

Pentru Corona urmează trei meciuri în Ungaria, cu DEAC, vineri, Vasas, duminică și Ferencvaros, luni.

Articole asemănătoare

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button