112

ULTIMA ORĂ. Un mort și cinci răniți, într-un accident produs în județul Sibiu (FOTO)

  • IMG-20180612-WA0009_252754.jpg
  • IMG-20180612-WA0007_252755.jpg
  • IMG-20180612-WA0008_252756.jpg
 

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alți cinci au fost răniți, această seară, în urma coliziunii dintre două microbuze (unul de transport persoane, de capacitate 8+1 şi unul de transport marfă), pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona localității sibiene Apoldu de Jos.

Cauza producerii accidentului ar fi fost nepăstrarea distanței de siguranță, conform Centrului infotrafic din cadrul Poliției Române. Pe de altă parte, agenții sibieni au informat că evenimentul rutier s-ar fi produs în condițiile în care unul dintre șoferi ar fi oprit microbuzul pe banda de urgență.

Circulaţia rutieră este blocată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale sensului de mers Sebeş – Sibiu şi se desfăşoară pe banda a doua, valorile de trafic fiind în creştere, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române.

În urma accidentului, trei dintre victime au rămas încarcerate. Două dintre acestea au fost scoase dintre fiare în stare de semi-conștiență, dar cea de-a treia persoană era decedată, din nefericire. Celelalte trei victime din accident sunt conștiente, dar prezintă numeroase contuzii.

Toți supraviețuitorii vor fi transportați la spital. În cazul unuia dintre ei a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button