112

BRAȘOV. Urmărire în trafic, la Predeal

 

Un conducător auto a fost încătușat de polițiști, aseară, după o urmărire în traficul rutier din stațiunea Predeal.

Potrivit reprezentantului IJP Brașov, Ionuț Marin, polițiștii au efectuat semnale pentru oprirea autovehiculului condus de bărbat pe strada Trei Brazi, dar șoferul a accelerat. Astfel, agenții au pornit în urmărirea bărbatului și au reușit să-l prindă pe strada Adram Iancu, lângă autoturism.

„Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a refuzat să prezinte documentele, susținând că nu a condus autovehiculul. De asemenea, a refuzat să sufle în aparatul etilotest și să se deplaseze la spital în vederea recoltării probelor biologice. Polițiștii au fost nevoiți să procedeze la încătușarea sa, fiind condus la Spitalul Județean Brașov, unde a refuzat în continuare recoltarea probelor biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, instrumentat sub coordonarea procurorului”, a explicat reprezentantul IJP Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button