Sport

Ministrul Sportului, FĂCUT PRAF!!!

 

Într-o conferință de presă, Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, s-a luat de ministrul Tineretului și Sportului, PSD-ista Ioana Bran (foto), care l-a înlocuit în funcție pe brașoveanul Marius Dunca.

„Relaţia cu ministrul este excepţională, în sensul că nu am motive să o abordez. Domnişoara ministru nu se pricepe deloc la sport. Îmi pare rău că trebuie să spun asta. Îi urez mult succes în viaţă… dar ce să discutăm? N-a făcut sport, nu e din sport, nu o preocupă. A declarat că activitatea de tineret e mai importantă pentru portofoliul dânsei… E un dezastru acolo”, a declarat Gușă.

Cel care este și patronul Realității TV a mai subliniat că nu există preocupare guvernamentală care să creeze avantaje de tip fiscal celor ce finanţează sportul: „Sportul românesc este într-o stare extrem de critică şi faptul că avem seniori care se apropie de vârsta retragerii, dar care mai au rezultate nu înseamnă deloc că am rezolvat problema”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button