Expres

ȘOC. Un ex-„killer” a făcut RECLAMĂ pentru o stațiune spaniolă!!!

 

Stațiunea Carboneras, situată în sudul Spaniei, este în centrul unui mare scandal, după ce o autoritate locală a decis să fie promovată turistic de „Popeye” (foto), fostul ucigaș aflat în sluba baronului drogurilor columbian Pablo Escobar.

„Popeye”, pe numele său adevărat Jhon Jairo Velásquez, a apărut în trei filmulețe de promovare a localității, cunoscută în special pentru „Plaja Morților”, care au fost postate pe Facebook de Pascual Diaz, consilierul municipal ce se ocupă de turism.

Fostul ucigaș în serie, care și-a petrecut 23 de ani după gratii înainte de a fi eliberat în 2014, a lăudat Carboneras în videoclipuri, spunând că este o localitate mai mereu în sărbătoare, că are plaje magnifice și că recomandă cu prisosință deliciile culinare existente.

Într-un interviu acordat pentru AFP în decembrie 2015, „Popeye” a mărturisit că a omorât cu propriile mâini „cel puțin 250 de persoane, poate 300” și că a comandat uciderea altor circa 3.000. Foarte activ pe rețelele de socializare, fostul „killer” este urmărit de peste 668.000 de persoane pe YouTube.

Oamenii din Carboneras și-au declarat, rapid, profunda nemulțumire față de acest mod de promovare, considerând că strică pe deplin imaginea localității. Socialiștii au cerut demiterea consilierului local, membru al Partidului Popular – cel al șefului guvernului spaniol, Mariano Rajoy.

În cele din urmă, Pascual Diaz a șters postările filmulețelor de pe Facebook și a publicat un mesaj prin care și-a cerut scuze: „Nu mi-am imaginat că acțiunea va declanșa o asemenea polemică”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button