Lifestyle

Atenţie!Ce nu ai voie să postezi pe Facebook

 

Facebook-ul are cateva reguli foarte stricte, pe care, dacă nu le respecţi, rişti, ca intr-un final, sa ţi se şteargă profilul.

Iată ce nu ar trebui să postezi niciodată pe profilul tău:

Ameninţări la adresa cuiva

Reprezentanţii Facebook susţin că atunci când siguranţa cuiva este pusă în discuţie colaborează cu Poliţia. Detalii legate de Safety Standards se regăsesc în secţiunea Community Standards. Deci, nu poţi posta:

Ameninţări directe – asta înseamnă ameninţări credibile la adresa unor indivizi, vandalism sau atacuri financiare.

Automutilare – orice încurajează sau promovează sinuciderea, automutilarea.

Sprijunul pentru organizaţii periculoase – orice conţinut prin care se exprimă sprijinul pentru organizaţii teroriste, violenţă sau activităţi criminale.

Intimidare si hărţuire: orice postare (poză, text, video) care denigrează, agresează sau umileşte un individ, cereri de prietenie nedorite sau mesaje, postarea de informaţii personale/intime.

Atacuri la adresa persoanelor publice – orice ameninţare credibilă sau un discurs instigator la ură.

Activităţi criminale – organizarea, facilitarea sau sărbătorirea unor acte criminale (de la violenţă fizică asupra oamenilor şi animalelor până la prejudicii financiare).

Violenţă sexuală – ameninţări de natură sexuală, inclusiv solicitarea de materiale cu conţinut sexual, conţinut sexual cu minori, ameninţarea de a posta materiale intime cu cineva, oferte de servicii sexuale.

Vânzarea sau achiziţionarea de lucruri interzise – droguri, arme, alcool şi alte produse neautorizate.

Standarde de comportament etic

Nu ai voie de postezi:

Nuditate – care să îi afecteze emoţional pe ceilalţi utilizatori, cum ar fi imagini cu organele genitale, cu zona posterioară, sfârcuri sau imagini cu actul sexual. În ciuda restricţiilor, Facebook-ul acceptă imagini cu femei care alăptează, dacă acestea sunt artistice.

Discursuri care instigă la ură, care atacă oamenii pe motive rasiale, religioase, de etnie, orientare sexuală, dizabilităţi fizice, sex sau boală.

Violenţă şi conţinut grafic – orice conţinut grafic care să ilustreze plăceri sadice sau care celebrează violenţa fizică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button