Sport

Gabi Torje și Antun Palic vor juca la Dinamo

 

Dinamo a reușit două transferuri importante, Gabi Torje (28 de ani) și Antun Palic (29 de ani). Conform gsp.ro, primul va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună, în timp ce Palic va încasa 7.000 de euro lunar. Cei doi nu vor putea evolua în meciul de duminică cu CS „U” Craiova.

„Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roşu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european şi nu pot uita niciodată că aici am învăţat ce înseamnă performanţa. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist şi aştept cu nerăbdare să joc în Ştefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declaraţii, echipa este cea mai importantă şi toţi trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo Bucureşti!”, a declarat Gabriel Torje pentru www.fcdinamo.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button