112

BRAŞOV. Autoturism „spart”, în timp ce proprietarul era ţinut ocupat cu… sex

 

Un bărbat a fost arestat preventiv ieri, iar o tânără a fost plasată sub control judiciar, pentru săvâşirea infracţiunii de furt calificat, după ce ar fi furat bunuri dintr-un autoturism, folosindu-se de o metodă puţin cunoscută, dacă nu chiar nemaiîntâlnită.

Femeia l-ar fi ademenit cu propuneri sexuale pe şoferul autoturismului, apoi i-ar fi trimis mesaje complicelui ei cu informaţii despre maşină, astfel că, în timp ce victima avea parte de sex, autovehiculul îi era „curăţat” de bunuri.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Florin Postolache, ne-a precizat că autorităţile au fost sesizate cu privire la un singur astfel de caz (un singur furt din autoturism), dar persoane vătămate ar fi două, întrucât în maşină erau bunurile a două persoane.

De asemenea, cercetările continuă pentru a se stabili dacă nu cumva suspecţii au comis şi alte astfel de fapte.

Cei doi tineri au fost propuşi spre arestare preventivă ieri, la Judecătoria Braşov, dar judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea doar în cazul bărbatului, pentru 30 de zile, în timp ce faţă de femeie s-a luat măsura controlului judiciar. Nefiind decizie definitivă, aceasta poate fi contestată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button