Sport

Australian Open. Sharapova s-a calificat în turul al treilea. Muguruza și Konta, eliminate

 

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, și britanica Johanna Konta, locul 10 WTA și cap de serie numărul 9, au fost eliminate, joi, în turul al doilea al Australian Open. Muguruza a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, de Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 88 WTA, în aproape două ore de joc. Hsieh este la a doua victorie în fața unei jucătoare din Top 10 WTA. Su-Wei Hsieh va evolua în manșa următoare cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 35 WTA și cap de serie numărul 26. Konta a pierdut tot în două seturi, scor 4-6, 5-7, în fața americancei Bernarda Pera, locul 123 WTA, într-o oră și 40 de minute. Pera va juca în turul al treilea cu sportiva cehă Barbora Strycova, locul 24 WTA și cap de serie numărul 20. Muguruza și Konta erau pe partea de tablou a Simonei Halep, locul I WTA. Britanica ar fi putut evolua cu Halep în sferturi, iar spaniola în semifinale.

În schimb, Maria Sarapova, locul 48 WTA, a ajuns în manșa a treia, după victoria cu scorul de 6-1, 7-6 (4), obținută în fața letonei Anastasija Sevastova, locul 15 WTA și cap de serie numărul 14, în 80 de minute.  Sharapova o așteaptă în turul al treilea pe germana Angelique Kerber, locul 16 WTA și cap de serie numărul 21, care a dispus de Dona Vekic, în două seturi, 6-4, 6-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button