112

Update. BRAȘOV. O șoferiță în vârstă de 25 de ani a provocat accidentul cu patru morți de pe DN 11

 

Reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, Ionuț Marin, a revenit informații cu privire la accidentul de astăzi, de pe DN 11 Brașov – Hărman, care s-a soldat cu moartea a patru persoane.

Potrivit acestuia, o șoferiță în vârstă de 25 de ani a provocat tragedia.

„Doamna de 25 ani din Covasna nu s-a asigurat la schimbarea directiei de pe banda 1 pe banda 2 și, pe fondul unei distanțe necorespunzătoare, la încadrarea pe banda 2 a acroșat spatele unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 ani din Harghita. Conducătoarea auto a ieșit în afara părții carosabile în stânga, iar conducătorul auto din Harghita a pătruns pe contrasens, izbindu-se violent cu un autoturism condus de un bărbat de 60 ani din Brașov. De asemenea, un alt conducător auto în vârstă de 48 ani din Bacău a fost surprins de impact și în încercarea de a evita coliziunea a virat dreapta, a acroșat spatele autovehiculului din Brașov, întrucât circula în spatele său, și a ieșit în afara părții carosabile.
Consecințe: decesul a 4 persoane (conducătorul auto din Harghita, fiica sa de 3 ani aflată pe bancheta din spate, conducătorul auto din Brașov și soția sa de 69 ani pasageră dreapta față), rănirea gravă a două persoane (soția conducătorului auto din Harghita – 30 ani, o altă fiică a lor – 4 ani, pasageră spate) și rănirea ușoară a două persoane (tânăra care a provocat evenimentul și prietena sa de 24 ani aflată în același autoturism).
Drum cu 2 benzi pe sens”, a explicat reprezentantul IJP Brașov.

Victimele supraviețuitoare au fost transportate la Spitalul Clinic Județean Brașov și la Spitalul Clinic de Copii Brașov. Cercetările în caz continuă în cadrul unui dosar penal supravegheat de un procuror de caz.

Din câte se pare, fetița în vârstă de 4 ani ar avea nevoie de sânge, persoanele care vor să ajute fiind îndrumate la Centrul de Transfuzie Brașov (detalii AICI). 

Tatăl micuței era ofițer la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

CITIȚI ȘI:

Update. BRAȘOV. Nepăstrarea distanței în mers, cauza probabilă a teribilului accident de pe DN 11, soldat cu 4 morți

BRAȘOV. ULTIMA ORĂ. Patru autoturisme implicate într-un accident grav, pe DN 11! Posibil patru persoane decedate. Update; Se confirmă cele patru decese… (FOTO și VIDEO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button