112

BRAŞOV. Fraţii care au tâlhărit un bărbat, ademenindu-l cu promisiuni sexuale într-o zonă întunecată a gării, rămân în arest preventiv

 

Cei doi tineri, soră şi frate, care sunt acuzaţi că au tâlhărit un bărbat, în Gara Braşov, după ce fata l-a ademenit cu promisiuni sexuale într-un loc retras şi întunecat, rămân în arest preventiv. Magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au respins ieri, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii A.A.D. şi A.D. împotriva deciziei Judecătoriei Braşov de a-i aresta preventiv. Decizia Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov este definitivă.
Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, bărbatul în vârstă de 54 de ani se afla în staţia CFR Călători Braşov când ar fi fost racolat de inculpată, pentru a întreţine raporturi sexuale, iar când au ajuns într-o zonă mai întunecată din apropierea peronului nr. 1, aceasta împreună cu fratele ei l-au deposedat prin violenţă de 1.700 de lei şi de două carduri bancare, bunuri pe care le avea într-un portofel ţinut în buzunarul pantalonilor.

CITIŢI ŞI:

BRAŞOV. Ademenit cu promisiuni sexuale într-o zonă întunecată a gării, a fost tâlhărit de doi fraţi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button