Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. Concluziile președinelui FRH, Alexandru Dedu, după competiția din Germania

 

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a vorbit pentru prosport.ro despre participarea Naționalei României la Campionatul Mondial de habdbal feminin din Germania. „Tricolorele” au părăsit competiția în optimi, pierzând în fața Cehiei, 27-28.

„Cred că pe fondul unor ratări, am dat curaj adversarului. Ne-au încurcat al naibii de mult eliminările. A contat lipsa de experienţă, dar a fost un lucru asumant, în ideea de a construi o echipă. Echipa se construieşte dând şansa jucătoarelor tinere să joace într-un asemenea turneu. Nu putem vorbi despre greşeli de selecţie, aceasta a fost strategia. Mă întreb ce au spus specialiştii după ce am ieşit din grupă de pe primul loc. Acum doi ani am terminat pe locul patru, după care am eliminat campioana mondială, Brazilia. Ştiu ce se întâmplă în echipă, ştiu cum se lucrează, ştiu atmosfera de acolo şi îmi pun mari speranţe la Jocurile Olimpice. Portughezii îşi pun baza în Ronaldo? Argentinienii îşi pun baza în Messi? Trebuie să fim fericiţi că o asemenea jucătoare cum este Cristina Neagu este româncă, nu să ne gândim câte baze ne punem în ea. Dacă noi dădeam gol în ultima secundă, discursul oamenilor ar fi fost altul. Suntem în primele zece naţiuni ale lumii, având în vedere că acum am început ciclul olimpic. Mai avem europene, mai avem un Mondial, mai avem unde să sudăm echipa”, a declarat Dedu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button