Expres

BRAȘOV. Peste 80 de pietoni au fost sancționați ieri, pentru modul în care s-au angajat în traversarea străzii

 

Polițiștii rutieri din județul Brașov au desfășurat o nouă acțiune de prevenire a accidentelor produse pe fondul abaterilor săvârșite de pietoni.
„Activitățile au vizat, cu precădere, combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni, atât în mediul urban cât și în cel rural.
O atenţie deosebită a fost acordată zonelor cu potenţial de risc rutier, precum şi celor în care au fost înregistrate evenimente rutiere produse pe fondul acestor abateri”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu.
Potrivit acesteia, dintre cele 158 de sancțiuni contravenționale aplicate pe parcursul activităților, 83 au fost aplicate pietonilor pentru abateri precum traversarea neregulamentară și deplasarea neregulamentară pe carosabil. „Polițiștii continuă acțiunile pentru siguranța traficului rutier și prevenirea evenimentelor negative în trafic și în perioada următoare”, a prezicat reprezentanta IJP Brașov.

Controale rutiere pe mai multe segmente

Pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii rutieri din întreg județul acționează urmărind în fiecare zi, distinct, combaterea uneia din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere, astfel: combaterea conducerii autovehiculelor de catre persoane aflate sub influenta alcoolului; combaterea neacordarii prioritatii de trecere vehiculelor care au acest drept si pietonilor aflati in traversarea regulamentara a drumului public combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni; impunerea respectării regimului legal de viteză.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button