112

Violată și tâlhărită de bărbatul care s-a oferit s-o conducă de la club până acasă

 

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reținut, ieri, în București, fiind acuzat că a violat și tâlhărit o femeie, săptămâna trecută, pe raza Sectorului 2.

Polițiștii au fost sesizați de victimă, o femeie în vârstă de 32 de ani, pe 22 octombrie – în jurul orelor 15.00, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 02.30, după ce a părăsit incinta unui club din Sectorul 2, a fost abordată de un bărbat necunoscut care, cu acordul ei, a condus-o pe jos, către domiciliu, dar în jurul orelor 3.30, în apropierea imobilului unde locuiește, a agresat-o sexual, apoi i-a luat din geantă telefonul mobil și banii și s-a făcut nevăzut.

În urma sesizării și a cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe suspectul în vârstă de 33 de ani și l-au săltat dintr-o locuință din Constanța.

„Bănuitul a fost depistat la domiciliul unui apropiat, pe raza județului Constanța și ulterior condus la sediul subunității pentru audieri. Asupra lui a fost găsit telefonul mobil sustras persoanei vătămate”, au informat, astăzi, reprezentanții Poliției.
Polițiștii continuă cercetările în caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button