112

BRAŞOV. Condamnat pentru fapte de violenţă şi „săltat” pentru proxenetism

 

Un braşovean condamnat definitiv la închisoare cu executare, săptămâna trecută, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordiniii şi liniştii publice, este cercetat în prezent şi într-un dosar de proxenetism, după ce ar fi obţinut timp de doi ani bani de pe urma a trei prostituate.

În dosarul privind faptele de violenţă, Carol Budi a fost condamnat iniţial de Judecătoria Braşov, pe data de 22 iunie, la 8 luni de închisoare, dar a formulat apel, iar cazul a ajuns la Curtea de Apel Braşov, unde magistraţii au decis, miercurea trecută, să-l respingă drept nefondat şi să menţină sentinţa Judecătoriei Braşov.

Între timp, însă, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au descoperit că, în perioada 2015 -2017, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei femei, obţinând astfel foloase materiale, potrivit prim-procurorului Florin Postolache.

În acest nou dosar, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe data de 17 octombrie a fost prezentat Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă, măsura fiind admisă. Însă, bărbatul a contestat decizia, iar cazul a ajuns la Curtea de Apel Braşov, unde a fost admisă contestaţia, vineri, 20 octombrie. Chiar şi aşa, Carol Budi nu a mai fost eliberat, dat fiind faptul că între timp fusese condamnat pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordiniii şi liniştii publice, fapte care au fost comise pe data de 22 noiembrie 2016.

În dosarul respectiv a fost condamnată şi o femeie, ea primind 5 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani, pentru aceleaşi infracţiuni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button