112

BRAŞOV. Trei autoturisme au intrat în coliziune, într-o intersecţie din Codlea

 

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident, în această dimineaţă, la intersecţia străzilor Nouă şi Gării din Codlea, după ce o şoferiţă neatentă la indicatoare a „uitat” să acorde prioritate.

Conducătoarea auto circula pe strada Gării şi a pătruns în intersecţie fără a respecta semnul „Stop”, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism şofat regulamentar pe strada Nouă şi l-a proiectat într-un alt autovehicul, care aştepta să poată intra în intersecţie, conform codlea-info.ro.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi de la Ambulanţă, o persoană din maşina lovită de şoferiţă acuzând dureri de gât şi având traumatism la nivelul capului. Alte două victime au suferit răni uşoare.

Şoferiţa care a provocat accidentul a explicat că era atentă la GPS, pentru a ajunge în drumul spre Sibiu şi nu a observat semnul de oprire.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button