Expres

BRAȘOV. Razie de două zile în trenuri și stațiile de cale ferată

 

Polițiștii de la Transporturi din București, Brașov, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Galați și Constanța au efectuat acțiuni de control, în trenuri și stații, săptămâna aceasta, pentru a preveni și combate călătoriile frauduloase și faptele antisociale.

Controalele au avut loc în 20 și 21 septembrie și s-au încheiat cu aplicarea a peste 200 de sancțiuni și cu constatarea a 11 infracțiuni.

Polițiștii au acționat pe principalele magistrale de cale ferată şi secţiile de cale ferată adiacente, în trenurile de călători şi în staţiile de cale ferată.

Astfel, conform unui bilanț făcut public astăzi de Poliția Română, agenții au patrulat în 353 de stații și în 522 de trenuri de persoane. În urma verificărilor, au fost depistați 653 de călători frauduloși.

„De asemenea, au fost constatate 11 infracțiuni, 5 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni au fost surprise în flagrant delict, au fost depistate 3 persoane cu probleme psihice și 3 minori lipsiţi de supraveghere. Totodată, au fost aplicate 217 sancțiuni contravenţionale, dintre care 120 la Legea 61/1991 a ordinii și liniștii publice, 5 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea pupulației împotriva unor activități comerciale ilicite, 29 la H.G. nr. 203/1994 privind contravențiile pe calea ferată și 63 la alte acte normative”, se detaliază în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button