112

BRAȘOV. Accident cu doi răniți, pe strada Traian! Una dintre victime, aflată în stare de inconștiență, a suferit amputație de mână (FOTO)

  • accident strada traian 2_241240.jpg
 

Un accident rutier grav a avut loc, în jurul orelor 16.00, pe strada Traian, în zona intersecției cu străzile Lunii și Barbu Ștefănescu Delavrancea, pare-se din cauza neacordării de prioritate. Potrivit Luizei Dănilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, unul dintre șoferii implicați în accident era inconștient în momentul sosirii echipajelor medicale la fața locului, acesta fiind intubat. Din nefericire, el a suferit amputație de membru superior, conform sursei citate. O a doua victimă a suferit fractură de claviculă. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și un echipaj de stins incendii cu apă și spumă – pentru a asigura zona. În accident au fost implicate două autoturisme. 

CITIȚI ȘI:

Update. BRAȘOV. O femeie care își plimba cățelul, victima teribilului accident de pe strada Traian (FOTO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button