112

BRAȘOV. Arestat preventiv pentru episoadele de violență împotriva familiei

 

Un brașovean cunoscut pentru ieșirile violente asupra familiei sale a fost arestat preventiv, ieri, ca urmare a unui nou „episod” de agresivitate. Din câte se pare, bărbatul obișnuia să-și bată soția, alături de care are trei copii, iar în unele cazuri, disperată, femeia a apelat la ajutorul polițiștilor, dar de fiecare dată a și retras plângerile, astfel că individul nu a „plătit” pentru faptele sale. La ultimul scandal, însă, un vecin a fost cel care a sesizat Secția 2 Poliție Brașov, iar urmele de violență erau vizibile pe corpul femeii, așa că B.M.I. a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv.
Mandatul de arestare preventivă a fost emis de Judecătoria Brașov ieri, pe o durată de 30 de zile, respectiv până pe 26 septembrie, pentru patru infracțiuni de violență în familie (trei comise în datele de 22 iulie, 25 iulie și 26 august, asupra soției și una comisă tot pe 26 august, asupra unui alt membru al familiei), conform deciziei publicate pe site-ul instituției.
Decizia de arestare preventivă nu a fost definitivă, astfel că inculpatul a putut s-o conteste, urmând ca dosarul să fie soluționat de o instanță superioară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button