112

BRAȘOV. Doi copii de 11 și 13 ani, victime ale unor accidente rutiere! Unul dintre ei a suferit răni grave

 

Un băiat de 11 ani și o fată de 13 ani au fost victime ale unor accidente rutiere produse în județul Brașov.

Minorul de 11 ani a fost lovit de un autoturism șofat de o tânără de 22 de ani, alaltăseară, pe strada Simeria din municipiul Brașov. Copilul traversa strada pe la trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovit de mașină. Din fericire, el nu a suferit răni grave. Totuși, a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii Brașov, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Șoferița implicată în accident nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Pe de altă parte, fata de 13 ani a fost lovită cu mașina de un bărbat de 73 de ani, pe DJ 105 A, în localitatea Dacia. Adolescenta circula neregulamentar cu bicicleta, în momentul în care a fost surprinsă și accidentată de autoturism, suferind răni grave, potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu.

Victima a fost transportată inițial la Spitalul Orășenesc Rupea, apoi a fost adusă la Spitalul de Copii din Brașov. Bărbatul implicat în accident nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cazul ambelor evenimente rutiere au fost întocmite dosare penale, iar cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button