Sănătate

ULTIMA ORĂ. Discuții între 11 ministere pentru relansarea activităților în Institutul Cantacuzino

 

În acest moment se desfășoară ședința Comitetului interministerial de analiză pentru demararea și aprobarea măsurilor de relansare a activităților Institutului Cantacuzino a început luni la Ministerul Sănătății.

La reuniune participă reprezentanți de la 11 ministere. Sunt prezenți ministrul Sănătății, Florian Bodog, ministrul Educației, Liviu Pop, și ministrul Justiției, Tudorel Toader, potrivit Agerpres.

Cu două săptămâni în urmă, ministrul Sănătății, Florin Bodog, a promis că, „în cel mai scurt timp”, va prezenta prim ministrului Mihai Tudose un grafic de lucru cu privire la institutul Cantacuzino, la conducerea căruia se află prof. Mircea Ioan Popa de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. La finele lunii iulie, premierul a declarat că, pentru a funcționa din nou Cantacuzină, costurile s-ar ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, care nu ar fi, în opinia sa, „un capăt de țară”.

citește și

Update. Iohannis: Este inadmisibil să dispară Institutul Cantacuzino

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button