112

[ViDEO] Update. BRAȘOV. Mărturii ale unuia dintre salvatorii familiei care a ajuns cu mașina în lac

 

Unul dintre oamenii care au sărit în salvarea familiei care s-a răsturnat cu autoturismul în lac, în zona localității Rotbav din județul Brașov, a povestit pe internet despre clipele respective.
„Au avut noroc cu geamurile închise, că nu a intrat apă..când am sărit jos..îi auzeam din interior cum țipau (…). După ce l-am scos pe șofer din mașină..l-am întins lângă mal chiar acolo jos și șeful meu i-a făcut resuscitarea… după care a mai venit un băiat care i-a făcut respirație gură la gură”, a scris salvatorul pe Info Trafic Brașov.
Martorul a povestit că accidentul ar fi avut loc pe fondul oboselii la volan: „erau în fața mea..și efectiv a adormit..a intrat pe margine circa 50 m până la malul abrupt..și au căzut cu roțile în sus”.
Potrivit acestuia, a fost un grup întreg de oameni care a sărit în ajutorul părinților și al copilașului de 4 ani. Potrivit unei cititoare, care ne-a scris pe pagina de Facebook, printre salvatori se numără și un polițist aflat în timpul liber.

CITIȚI ȘI:

BRAȘOV. ULTIMA ORĂ. Un autoturism a căzut într-unul dintre lacurile din apropiere de Feldioara! (FOTO și VIDEO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button