Politic

[ViDEO] BRAȘOV. Cât de mult își dorește Ion Țiriac să cumpere Baza „Olimpia”? Discuția pe care a avut-o cu președintele CJ Adrian Veștea…

 

Fundatia lui Ion Țiriac și-a manifestat interesul în mai multe rânduri că ar vrea să achiziționeze baza sportivă „Olimpia” Brașov, astfel că, în octombrie 2016 a trimis o adresa Consiliului Județean Brașov în acest sens, făcând o ofertă fără însă să fie avansat un preț.

Apoi, la începutul lunii februarie a acestui an, președintele CJ Brașov, Adrian Veștea a avut o întâlnire cu Ion Țiriac, pe tema situației obiectivului, aflat în patrimoniul Județului Brașov și în prezent închis.

Atunci, șeful administrației județene și-a manifestat întreaga deschidere pentru găsirea unei soluții legale și transparente în ceea ce privește baza sportivă.

Dorim ca Baza Sportivă Olimpia, pe care o considerăm emblematică pentru municipiul și județul Brașov, să fie repusă în valoare și exploatată în beneficiul întregii comunități. Analizăm atât posibilitatea încheierii unui parteneriat, cât și scoaterea ei la vânzare, însă primul pas este actualizarea studiului de evaluare a imobilului, realizat în anul 2013, atunci când Consiliul Județean a devenit proprietarul Bazei Olimpia. La acel moment valoarea imobilului era de aproximativ 3 milioane de euro la care se adaugă TVA”, a declarat Veștea imediat după respectiva întrevedere.

Însă, de atunci, omul de afaceri nu a mai dat nici un semn. În conferința de presă susținută marți, președintele CJ Brașov s-a întrebat și el dacă într-adevăr fostul tenisman Ion Țiriac își dorește cu adevărat să preia acest loc plin de amintiri.

M-am întâlnit până acum de două ori cu dl. Ion Țiriac. Ultima oară în iarnă. Dacă ar fi existat interes și dorință pentru acest loc ne-ar fi contactat până acum. Complexul Baza Olimpia a fost cumpărat pe baza unui raport de evaluare, cu aproximativ patru milionae de euro, așa cum am mai spus, iar noi i-am pus la dispoziție acest raport să facă propria evaluare și să se gândească. Cred că i s-a părut prea scump obiectivul”, a precizat Veștea.

Mai multe despre discuția dintre Adrian Veștea și Ion Țiriac aflați din materialul video atașat… 

citiți și

BRAȘOV. Ion Țiriac chiar vrea să ia Baza Olimpia


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button