Sport

Ion Țiriac – DECIZIE ȘOC!!! De partea lui Ilie Năstase în „războiul” cu WTA!!!

 

Omul de afaceri brașovean, organizatorul Masters-ului de la Madrid, s-a arătat deranjat de poziția WTA după ce Ilie Năstase a premiat câștigătoarea din acest an a turneului feminin, în speță Simona Halep.

Ion Țiriac a transmis o scrisoare deschisă conducerii WTA, extrem de dură, menționând printre altele că, din 2018, acordarea trofeului la turneul feminin de tenis de la Madrid va fi suspendată.

Iată conținutul acesteia:

„Domnule președinte,

Din cauza comentarilor publice agresive ale WTA în privința acordării trofeului de la Madrid în prezența lui Ilie Năstase, vă informez că am decis să suspend acordarea trofeului meu în evenimentele feminine.

Mă refer la trofeul de aur și diamant, precum și la replicile de argint – acestea nu vor mai fi acordate câștigătoarelor de la Madrid.

Acest trofeu e o icoană oferită de mine personal câștigătorului turneului și pot fi prezent eu sau unul dintre invitații mei la acordarea lui.

WTA nu poate să-mi cezureze libertatea de a face o invitație specială la acordarea trofeului.

De-a lungul anilor, am avut plăcerea de a invita la ceremonia de premiere pe Regina Spaniei, Prințul Spaniei, primarul Madridului, iar în acest an invitația mea a fost acceptată de Ilie Năstase.

Am fost informat că WTA l-a amendat, de asemenea, pe proprietarul evenimentului după ceremonia de premiere. Din nou, găsesc acest comportament al WTA ca fiind agresiv și în neregulă.

Ion Țiriac”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button