Delicte

BRAŞOV. I-a sărit la gât!

 

A venit vara, astfel că lânţişoarele de la gâtul femeilor în special, strălucesc mai tare ca oricând, spre tentaţia tâlharilor. 

Duminică dimineaţă, în jurul orelor 11.00, Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras, prin smulgere, o bijuterie din aur pe care o purta la gât.

„Echipa operativă constituită s-a deplasat la fața locului și, acționând cu operativitate, a identificat autorul, un bărbat de 27 ani, asupra sa fiind găsit bunul sustras. Față de acesta a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă Brașov”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii stări de fapt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button