Delicte

BRAŞOV. Administratorul service-ului auto percheziţionat vineri a fost reţinut

 

Administratorul service-ului auto unde au fost efectuate percheziţii, vineri, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de evaziune fiscală, conform purtătoarei de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu. Dar, nu s-a formulat propunere de arestare preventivă, astfel că bărbatul a fost lăsat în libertate după expirarea celor 24 de ore.

Amintim că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat percheziţii la sediul societăţii comerciale şi la domiciliile administratorilor firmei respective.

„În cauză există suspiciuni de săvârșire a infracțiunii de evaziune fiscală, privind neînregistrarea în evidențele fiscale a veniturilor obținute din activități reprezentând reparații auto și intermedierea comercializării de autoturisme, către diverși beneficiari”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu. 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate două medii de stocare şi înscrisuri, pentru verificări, urmând să se stabilească valoarea exactă a prejudiciului ce ar fi fost adus bugetului de stat.

Descinderile au avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 

CITIŢI ŞI:

BRAŞOV. Percheziţii la un service auto!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button