Sport

ROLAND GARROS. EPIC. Simona Halep, revenire fabuloasă în sfertul cu Elina Svitolina

 

Considerată de mulți principala favorită la câștigarea turneului în acest an, Simona Halep (4 WTA) a intrat târziu în meciul cu Elina Svitolina (6 WTA), din sferturile de finală, și a trăit periculos, fiind la un game distanță de eliminare.

Românca a avut o evoluție departe de posibilitățile ei și nu a avut șanse în fața celei de-a șasea jucătoare a lumii, care a dictat ritmul meciului până la scorul de 6-3, 5-1.

Svitolina a început perfect și s-a desprins rapid la 5-0 în primul set. A urmat o revenire a româncei, care s-a apropiat la 3-5, dar ucraineanca a închis manșa cu 6-3. Și în setul secund Svitolina a condus punctele și s-a desprins repede la 5-1. Din acel moment, Simona Halep a „ajuns” pe teren și a început să evolueze la nivelul ei. Românca a avut 6-5 și 40-0, dar a fost nevoie de tie-break pentru a câștiga manșa. Setul decisiv nu a avut istoric, Halep impunându-se cu 6-0.

Astfel, după 3-6, 7-6, 6-0 cu Elina Svitolina, Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros, unde o va întâlni pe Karolina Pliskova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button