112

BRAȘOV. La iarbă verde, fără pericol de incendiu

 

Pentru ca momentele plăcute petrecute la iarbă verde să nu se transforme în clipe de coșmar, pompierii brașoveni le reamintesc cetățenilor principalele reguli de apărare împotriva incendiilor.
Prima dintre acestea se referă la interzicerea aprinderii focului în zone cu pericol de incendiu și pe timp de vânt. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov au amintit și că utilizarea focului deschis în zonele de agrement este permisă doar în locurile special amenajate.
Pentru a evita producerea de incendii, brașovenii sunt sfătuiți să-i supravegheze continuu pe copii, să aibă la îndemână un stingător sau un recipient cu apă, în cazul în care focul se întețește, iar înainte de plecarea de la iarbă verde, să stingă focul și să acopere cenușa cu pământ, iar deșeurile să le depună doar în locuri special amenajate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button