112

BRAȘOV. Tânăr întorsurean, dispărut pe drumul spre Poiană

 

Rudele și polițiștii îl caută pe Alex Neagovici, un tânăr în vârstă de 20 de ani din zona Buzaielor, care de joi seara nu mai este de găsit. Ultima dată a fost văzut sțâmbătă în Brașov. Mama tânărului a depus luni o sesizare la Poliția orașului Întorsura Buzăului și s-au început demersurile de dare în urmărire.

Se pare că acesta ar fi plecat de joi seara de acasă și din primele informații s-a aflat că nu este prima dată când face acest lucru. Polițiștii fac acum verificări pentru găsirea tânărului și au făcut demersuri inclusiv pentru darea în urmărire a acestuia”, a declarat, pentru presa din Covasna, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu pantaloni bleumarin, de tip blue-jeans, cu geacă de culoare neagră și ghete de culoare neagră.
Polițiștii îi roagă pe toți cei care l-au văzut și care au informații despre locul unde ar putea fi acesta, să sune de urgență la 112 și să anunțe autoritățile.

Din informațiile postate pe Facebook de familie și cunoscuți, care au apelat şi la reţeaua de socializare pentru a-l găsi, s-ar părea că tânărul a fost văzut ultima dată sâmbătă, 13 mai, de dimineață, în Brașov, pe drumul către Poiana Brașov, după ce vineri ar fi fost în zona Dacia (aproape de Gara Brașov).

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button