Expres

BRAŞOV. Copiii din centrele de plasament fac „Târg de Paşti”

 

Timp de două zile, pe 11 și 12 aprilie 2017, copiii și tinerii din centrele de plasament și complexele de servicii aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Brașov își vor expune la Coresi Shopping Resort decorațiunile create pentru Sărbătoarea Învierii Domnului, la expoziția „Târgul de Paști”.
Copiii de la centrele din Tărlungeni, Hărman, Codlea, Făgăraș, Ghimbav, Zărnești, Râșnov și Braşov îi vor încânta pe brașoveni cu aranjamente, coșulețe, măști, tablouri, icoane sau ouă încrustate realizate de ei, în centre.
„Prin această manifestare vrem să le arătăm brașovenilor că tinerii și copiii din casele de copii nu sunt hoți sau delincvenți, ci sunt la fel cu orice alt copil din familie, cu diferența că nu au avut norocul de a crește alături de familiile lor, din motive ce nu țin de ei”, spune Gheorghe Durnă, directorul DGASPC.
„Târgul de Paști” al copiilor din centrele de plasament ale DGASPC Brașov începe să devină o tradiție, el aflându-se deja la cea de-a doua ediție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button