Economic

ANAF a publicat catalogul serviciilor livrate contribuabililor

 

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că a publicat pe site-ul instituției, www.anaf.ro,  „Catalogul serviciilor livrate contribuabililor”. Acesta oferă suport și îndrumare pentru aplicarea legislației fiscale în domeniul impozitelor și taxelor, precum și pentru comunicarea unor acte administrative.

„Catalogul este un instrument menit să crească eficiența operațională a serviciilor livrate contribuabililor, răspunzând priorității ANAF de îmbunătățire a conformării voluntare. A.N.A.F. pune accent pe susținerea civismului fiscal al contribuabililor, cărora le furnizează asistența și îndrumarea necesare pentru îndeplinirea corectă și cât mai facilă a obligațiilor fiscale”, se arată în comunicatul de presă al ANAF.

„Catalogul serviciilor livrate contribuabililor” este un document elaborat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea proceselor de activitate ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button