Sport

BRAȘOV. Finala LNH. „Lupii” au câștigat clar meciul 4 și este din nou egalitate la general

Partida a 5-a a seriei va avea loc vineri, la Patinoarul „Olimpic”

 

După evoluția modestă de ieri și înfrângerea din meciul 3 al finalei Ligii Naționale la hochei pe gheață cu Sport Club Miercurea Ciuc, „lupii” s-au revanșat astăzi și au restabilit echilibrul în serie. Corona a câștigat cu 4-1, iar scorul general a devenit 2-2.

A patra partidă, care a avut loc tot la Patinoarul „Vakar Lajos” era una extrem de importantă pentru formația antrenată de Martin Lacroix, care în cazul unei înfrângeri ar fi fost obligată să se impună în următoarele trei confruntări pentru a câștiga seria. Deși presiunea era pe ei, „lupii” au părut relaxați, și-au făcut treaba și au reușit să recupereze break-ul făcut de ciucani sub Tâmpa.

Harghitenii au deschis scorul în minutul 7, Wood fructificând o dublă superioaitate numerică. Corona re revenit rapid pe tabelă, G. Biro restabilind egalitatea din pasa lui M. Biro. Până la prima pauză, ai noștri au trecut în avantaj, Gliga marcând și el în PP. A doua treime a adus și o repriză pugilistică, provocată de Robert Peter. Al doilea protagonist a fost Otto Biro, cei doi primind pedepse de meci. La jumătatea meciului, Matyas și Gergo Biro au construit golul al treilea, ultimul trecându-și în cont „dubla”. În ultima treime, portarul Toke a avut câteva intervenții excelente, Valchar a irosit un șut de penalitate, iar scorul final a fost stabilit de Nagy Istvan cu un șut în vinclu, la care Onodi nu a avut reacție.

De remarcat și prestația impecabilă a brigăzii din Slovacia, formată din centralii Jura Branislav și Ondrej Kalina și linesmanii Bogdan Andrej și Jaroslav Ris.

Astfel, după patru meciuri, scorul general este 2-2, iar finala se joacă de acum în sistemul cel mai bun din trei partide.

A 5-a confruntare a seriei este programată vineri, la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button