Sport

BRAȘOV. Corona, sub presiune în finala LNH. „Lupii”, din nou în spate în seria cu Sport Club Miercurea Ciuc

 

Corona Brașov a pierdut în această seară a treia partidă a seriei cu Sport Club Miercurea Ciuc din finala Ligii Naționale la hochei pe gheață. Harghitenii s-au impus pe gheața proprie, 4-2 și au preluat conducerea la general, 2-1.

„Lupii” au avut din nou o evoluție fără sare și piper, deși câștigarea titlului în LNH este singura șansă a grupării de a atinge un obiectiv în acest sezon. Calificarea în play-off-ul Ligii Mol, chiar dacă a reprezentat un obiectiv îndeplinit, nu poate fi un motiv de mulțumire pentru fani.

Ciucanii nu au impresionat cu nimic, dar din nou au profitat de erorile hocheiștilor lui Martin Lacroix, iar presiunea este din ce în ce mai mare pe gruparea de la poalele Tâmpei.

Meciul a început bine pentru ai noștri, iar în minutul 8, Gergo Biro a deschis scorul, dupăce Zabludovski a recuperat pucul în treimea neutră. După doar trei minute, Toke a respins în față pucul șutat de Gecse, iar Peter, lasat singur între cercuri de fundașii brașoveni, îndeplinit formalitatea și a egalat. În partea a doua, „lupii” au reușit să încaseze două goluri în doar 75 de secunde. Solarev, uitat și el de jucătorii noștri, i-a dus pe harghiteni în avantaj, după care Tamas Biro a făcut 3-1 din pasa lui Sallo. În minutul 36, Mihaly a redus din handicap, dar imediat, Clarke a uitat din nou să se controleze, l-a lovit pe portarul Onodi după ce acesta a reținut pucul și a fost eliminat. În superioritate, gazdele au marcat golul de 4-2 prin Kana, iar Corona nu a mai putut reveni. În ultima treime nu s-a mai înscris, iar Sport Club, echipa mai eficientă până acum în această finală, a trecut în avantaj la general.

A patra partidă a seriei va avea loc mâine seară, tot la Miercurea Ciuc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button