Expres

Primăria Braşov scoate la licitaţie achiziţia de gaze

 

Primăria Braşov va scoate la licitaţie achiziţia de gaze, după ce în toamna anului trecut a semnat un contract în valoare de 4.645.908,84 lei (inclusiv TVA) cu compania RCS&RDS în vederea furnizării de energie electrică pe o perioadă de un an.

„Anul acesta vrem să lansăm licitaţia pentru cumpărarea de gaze naturale pentru 79 de instituţii cu personalitate juridică (n.r. sediul Primăriei, şcoli, grădiniţe, creşe, Direcţia de Servicii Sociale, Poliţia Locală, instituţiile de cultură, Regia Publică Locală a Pădurilor „Kronstadt”, Grădina Zoologică etc.) având în total 166 de puncte de consum”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. Documentaţia este în verificare la Serviciul Achiziţii, apoi va fi trimisă către SEAP, urmând să fie organizată licitaţia. Conform sursei citate, se va realiza un acord cadru pe o perioadă de patru ani, valoarea fiind estimată la 25 de milioane de lei (fără TVA). Până acum, fiecare instituţie din cele enumerate avea contract individual încheiat cu furnizorul de gaz.

La licitaţia de anul trecut, privind achiziţia de curent electric pentru instituţiile menţionate au participat 10 operatori, iar oferta RDS a fost cea mai avantajoasă, rezultând o economie de 608.000 de lei, faţă de preţul iniţial estimat pentru acel contract – de 5.253.963,6 lei, cu TVA inclus.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button