Delicte

Arestări în interiorul unei grupări de hoţi care acţiona în centre comerciale din Braşov, Bucureşti, Brăila şi Ploieşti

 

Poliţiştii au efectuat 21 de percheziţii domiciliare ieri şi au pus în aplicare 26 de mandate de aducere într-un dosar penal privind furturi comise de o grupare infracţională în centre comerciale din Braşov, Bucureşti, Brăila şi Ploieşti. Ancheta a fost demarată de Poliţia Capitalei, în decembrie 2016, stabilindu-se că furturile ar fi fost comise de gruparea formată din nouă persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 41 de ani.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat faptul că bănuiții au sustras obiecte de vestimentație, parfumuri și băuturi alcoolice din centre comerciale situate în București, Brăila, Brașov și Ploiești, bunurile fiind vândute ulterior la diverși cunoscuți sub prețul de vânzare din magazin și revândute de cei din urmă”, se explică într-un comunicat remis astăzi de Poliţie.

În urma percheziţiilor efectuate ieri în Bucureşti şi în Giurgiu, poliţiştii au recuperat obiecte de vestimentație de lux și parfumuri în valoare de 40.000 lei şi au ridicat pentru cercetări mai multe dispozitive ce ar fi fost folosite la comiterea faptelor.
„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu șase bărbați în stare de arest preventiv. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și de sprijinul Direcției Generale Antifraudă Fiscală”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button