Politic

Update. Kelemen Hunor: „UDMR va vota Guvernul Grindeanu”

 

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, în această seară, că formaţiunea politică va vota mâine Guvernul propus de coaliţia PSD-ALDE.

„După o analiză a programului de guvernare, am dat un vot în unanimitate. Având un protocol de colaborare parlamentară cu coaliția de guvernare PSD-ALDE, mâine vom vota programul de guvernare, Guvernul condus de Sorin Grindeanu”, a explicat Kelemen Hunor. Acest lucru nu va însemna, însă, că UDMR va fi de acord cu toate proiectele guvernamentale.

Oficialul UDMR a precizat că nu este „un cec în alb”, dar este un vot de „încredere”, motiv pentru care discuţiile cu coaliţia PSD-ALDE vor continua în fiecare săptămână la nivelul liderilor de grup și de partide.

Reamintim că, astăzi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat componenţa Guvernului Grindeanu. Până acum, PNL a declarat că nu va vota Executivul propus de social democraţi, considerând că acesta este făcut pentru „clientela politică”.

Citiţi şi:

Update. Călin Popescu Tăriceanu: „Miercuri va avea loc audierea miniştrilor propuşi în comisiile de specialitate”

Update. Raluca Turcan: „PNL va vota împotriva Cabinetului PSD”

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button