Delicte

BRAŞOV. Condamnată pentru furturi din magazine comise în Codlea! Procurorii ceruseră ca femeia să aibă interzis în oraş timp de 5 ani

 

O femeie care a furat în repetate rânduri din magazine situate în municipiul Codlea – judeţul Braşov a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu executare, pentru faptele comise. Loredana Ionela Bocan a primit câte 1 an şi 6 luni de închisoare pentru patru astfel de infracţiuni săvârşite în perioada 7 martie – 19 iulie, dar instanţa a aplicat pedeapsa cea mai grea, la care a adăugat o treime din celelalte pedepse, rezultând cei 3 ani de detenţie.
Date fiind numeroasele fapte comise de inculpată în Codlea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au solicitat ca femeii să i se aplice pedeapsa complementară constând în interzicerea dreptului de a se afla în oraşul respectiv, pe o durată de 5 ani, dar instanţa a respins cererea.
Dacă sentinţa va rămâne definitivă (există drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare), din pedeapsa la închisoare va fi scăzută perioada petrecută de inculpată în stare de reţinere şi arest preventiv (din 8 septembrie – la zi).
Pe latură civilă, instanţa a dispus ca femeia să plătească în toate cele patru cazuri prejudiciul material cauzat, fiind vorba despre sume cuprinse între 201,5 lei şi 293 de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button